شیره خرمای بوشهر | شیره خرما | شیره ی خرما

شیره خرما

در این پست قرار به انواع شیره و خواص منحصر به فرد شیره و راه تهیه و نگهداری آن اشاره کردیم . اما بدون شک  یکی از قدیمی ترین شیره و محبوب تربن شیره های مورد استفاده انسان ها شیره خرما بوده است
شیره خرمـا یکی از مغذی ترین و مناسب ترین فرآورده خرماب و مواد غذایی است که دارای ارزش غذایی بالا، انرژی بسیار زیاد و تقویت کننده سیستم و بنیه بدن و توان ایمنی بدن می باشد.

استفاده از شیره خرمای بوشهر در ایران خاص یک منطقه نبوده و در تمامی شهرهای بزرگ و کوچک ایران مردم فرهنگ استفاده از شیره خرمای بوشهر را از روزگاران قدیم داشته اند

انواع شیره دیگر مانند شیره توت، شیره انگور و یا شیره انجیر نیز در بین ایرانی ها استفاده فراوان دارد.

مناطق تولید شیره خرما

شیره ی خرمـا امروزه در اغلب نقاط ایران و بخصوص نقاط خرما خیز ایران تولید می شود. استان های خوزستان، بوشهر، کرمان، فارس و بسیاری از شهرستان های دیگر ایران از انواع خرما شیره تولید می کنند.

شیره خرما در طب سنتی ایران

در طب سنتی ایران « شیره خرمـا را بامقداری سرکه انگور می جوشانند و محصولی به نام سرکه شیره را تولید می کنند که این محصول  از مفید ترین مواد غذایی است که نه تنها طعم و مزه لذیذ خواهد داشت به عنوان یک میان وعده مغذی مصرف می شود.

مصرف آن همراه یک لیوان شیر ولرم به هنگام صبحانه باعث فعال‌شدن سلول‌های عصبی مغز می‌شود. آهن آن با افزایش گلبول‌های قرمز خون به رفع کم‌خونی، خستگی و رخوت کمک می‌کند.

روش تولید شیره ی خرما

امروزه روش تولید این فرآورده به طور کلی به دو دسته صنعتی و سنتی تقسیم می شود که بیشتر روش‌های تولید شیره ی خرما، صنعتی و همراه با مواد افزودنی هستند. اما مرغوب ترین آن ، شیره ای است که به روش سنتی تولیدشده باشد و همچنین هیچ ماده افزودنی به آن اضافه نشده باشد. در روش تولید شیره ی خرمـا به صورت سنتی: ابتدا خرما را به مقدار زیاد بر روی یکدیگر می‌ریزند تا شیره ی خرما از لایه‌های زیرین خرما براثر فشار لایه‌های بالایی خارج شود. طعم واقعی شیره ی خرما را به این شیوه میتوانید احساس کنید و از آن لذت ببرید زیرا هیچ ماده افزودنی حتی آب نیز به آن اضافه نشده است. شیره ی خرمای سنتی در هوای سرد شکرک می‌بندد که این موضوع نشان‌دهنده سالم و ارگانیک بودن این محصول و همچنین عدم وجود هرگونه ماده افزودنی است. بنابراین در هوای سرد با خیال راحت آن را میل نمایید و از تغییر حالت شیره خرمای سنتی نگران نباشید.

در شرکت لاماسو به منظور اطمینان از سلامت محصول با استفاده از گاز SO2 و نمک های سولفیت استاندارد و مورد تایید اداره بهداشت خرما بعد از شستشو ضد عفونی می شود. این کار باعث می شود هر نوع میکروب احتمالی از بین برود و در ضمن از قهوه ای شدن آنزیمی و غیر انزیمی خرما ها نیز جلوگیری شود

چرا شیره خرمای شرکت لاماسو

انتخاب خرما

یکی از مهم ترین موارد در تهیه شیره خرمای با کیفیت انتخاب خرما  ابوشهر مناسب و با کیفیت است که در شرکت لاماسو بواسطه حضور کارشناسان تحصیل کرده و متخصص این امر از بهترین مزارع تولید خرما در ایران انجام می شود.

انبارش خرما

خرما بعد از جمع اوری در انبارهای مخصوص شرکت لاماسو
که از نظر بهداشتی و شرایط نگهداری در دما و شرایط استاندارد طراحی و ساخته شده اند نگهداری می شود.

طبقه بندی و یا تفکیک

خرما نا مناسب، خراب و انواع اضافات خرما جداسازی می شود.

ضد عفونی کردن و شستشو

خرما دستچین شده و مناسب با به خوبی شسته می شود و بعد از شستشوی تمامی سنگ، شن و گل و لای احتمالی و نا خالصی ها و آلودگی های خرما به خوبی شسته می شود. در نظر داشته باشید که هیچ نوع ماده شیمیایی برای شستشو در این مرحله به خرما اضافه نمی شود.

شرکت پارس لاماسو بازرگان

شرکت خرمای لاماسو به عنوان یکی پیشرفته ترین شرکت های تولید  خرما و فرآرود های خرمایی مانند شیره خرمـا،در ایران و جهان آماده عقد قرار داد با شرکت ها وتهاد های مختلف و فروش  خرما و قرآرود های خرمایی بصورت پیش فروش به مشتریان عزیز می باشد.

برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما تماس بگیرید.

تماس با ما سفارش محصول 09303704383
خرید عمده+خرما + شیره خرمای بوشهر +بوشهر+پارس لاماسو صادرات خرما+ صادرات خرمای ایرانی+بازرگان+شیره خرما لاماسو

شیوه مصرف شیره ی خرما

شیره خرمـا را به طرق مختلف می‌توان استفاده نمودا اما پیشنهاد لاماسو این است که شیره خرمـا را در وعده صبحانه و همراه با تخم‌مرغ  و شیر میل نمایید. در سایر نقاط کشور نیزآن را رو با چیز های دیگر مصرف می کنند مانند، شیر برنج با شیره، شیر با شیره، برف با شیره ، شیره و سرکه و … هستند.

خواص شیره خرما

شیره خرمـا به دلیل داشتن میزان زیادی کلسیم ،برای تقویت استخوان ها  مناسب است . شیره ی خرما به بهبود بینایی هم کمک می کند وبرای عملکرد بهتر قلب استفاده می شود برای درمان دردهای روماتیسمی خوردن شیره ی خرما توصیه می شود همچنین برای درمان گلو در و سرماخوردگی مفید است.

  • حاوی فسفر و آهن

در تتیجه گزینه بسیار مناسبی برای مصرف در وعده صبحانه است.

  • املاح و ویتامین

باعث فعال شدن سلولهای عصبی می گردد.

  • مقدار زیادی فیبر

درمان یبوست کمک کننده است و موجب سلامت دستگاه گوارش می‌شود.

  • آهن و اسید فولیک

می‌تواند درمان مناسبی برای کم خونی باشد.

  • سرشار از انرژی
پارس لاماسو بازرگان

بهترین شیره خرما!

بهترین نوع شیره خرمای بوشهر شیره ای است که  تمامی مواد مغذی و قندی خود را حفظ کرده است ودارای رنگی شفاف و غلظتی مناسب باشد.

شیره ی خرمای شرکت لاماسو به دلیل شستشوی مناسب و ضد عفونی شدن به راحتی خراب نمی شود و بسیار سالم  و کاملاطبیعی است   و میزان PH به میزان ۳٫۵ تا ۴٫۳ می باشد که کاملا مجاز و مناسب است.

یکی از بزرگترین محاسن شیره خرمای سنتی لاماسو داشتن مزه و طعم واقعی خرما  است که از خرمای کبکاب دشتستان شرکت خرمای ابوشهر تهیه شده و هیچ نوع بو و مزه غیر طبیعی و یا سوختگی در آن حس نمی شود.
شیره ی خرمای شرکت لاماسو تصفیه شده است و اثری از بقایایی مانند برگ، پوست میوه و آفت و میکروب و باکتری در آن نیست که این به معنی شرایط نگهداری بسیار طولانی مدت تر شیره خرمـا  است.

در شرایط تولید شیره ی خرما در شرکت لاماسو  از هیچ نوع ماده افزودنی استفاده نمی شود

+۵۰,۰۰۰

فروش ما

۴٫۹۸/۵

امتیاز مشتریان ما به محصولات

بسته بندی شیره خرمای لاماسو

شرکت خرمای لاماسو به عنوان یکی از محبوب ترین برند های تولید و صادرات خرما و شیره ی خرما و البته خشکبار در ایران با تکیه بر سال ها تخصص و تجربه خود در کنار استفاده از  متد های بروز .سالم به تولید انواع شیره با استفاده از جدیدترین طرح های استاندارد بسته بندی اقدام به بسته بندی محصول می نماید.
ما  شیره ی خرما را در ظروف شیشه ای ، قوطی های لاکی و انواع ظروف با کیفیت در حجم های مختلف بسته بندی می کنیم و ویژگی منحصر به فرد دیگرما ارائه محصولات با بسته بندی مطابق میل مشتریان عزیزمان است

  • بسته بندی مقاوم در برابر ضربه
  • بسته بندی مقاوم در برابر حشرات و ..
  • بسته بندی مقاوم در برابر فساد مواد
سفارش با بسته بندی دلخواه شما
خرید عمده+خرما + +بوشهر+پارس لاماسو صادرات خرما+ صادرات خرمای ایرانی+بازرگان + شیره خرمای بوشهر + شیره خرما +

شرکت لاماسو خرمای های زیر را نیز تولید می کند

خرمای زاهدی

خرمای پیارم

خرمای کبکاب

خرمای کنجدی

خرمای خاصویی