خمیر خرما

خواص خرما از هر نوعی که باشد در تمامی دنیا شناخته شده است و در بسیاری از کشورهای جهان استفاده از خرما به عنوان مکمل غذایی و یا میان وعده از کشوری مانند ایران که خود بیشترین تولید خرما را دارد بیشتر است.
صنایع و تولیدات کشورهای پیشرفته به سمت و سوی استفاده از شیرین کننده های طبیعی پیش رفته است و استفاده از غذای ارگانیک و طبیعی به منظور بالا بردن سطح سلامت جامعه مرتباً ترویج داده می شود و استفاده از مواد غذایی مانند خرما و عسل در برنامه غذایی بسیاری از مردم این کشورها قرار گرفته است.
در ایران نیز برخی از شرکت ها  با استفاده از توان داخلی و نیروهای متخصص داخلی در کنار تهیه و توزیع بهترین و با کیفیت ترین انواع خرما ایرانی اقدام به تولید انواع فراورده های ارگانیک و طبیعی از محصولات ایرانی نیز نموده اند.
یکی از این محصولات، خمیر خرما است که خوشبختانه مورد استقبال زیادی از مردم قرار گرفته است. این محصول از محصولات پر فروش در بازارهای داخلی و بخصوص خارجی بوده است و هر روز بر تعداد علاقمندان به خرید این محصول افزوده می شود.

صادرات خمیر خرما

صادرات خمیرخرمادر کنار صادرات خرما، از ایران به بازارهای برون مرزی بسیار رایج است. خرما علاوه بر شکل اصلی خود، به شکل خمیر خرما و شیره خرما مصرف میشود که صادرات آن به دو صورت بسته بندی شده و فله میباشد.

 

بزرگترین بازار تولید خرما در ایران مربوط به مناطق گرمسیری همچون کرمان و هرمزگان ختم میشود، اما صنایع وابسته به تولید خمیر خرما به دور از محل برداشت این محصول می باشد.

شما میتوانید برای سفارش محصولات از طریق راه های ارتباطی مندرج در سایت با کارشناسان ما تماس بگیرید.

ویا میتوانیدبه سایت لاماسوشاپ مراجعه کنید ومحصول موردنظرخودراخریداری کنید.

مصارف خمیر خرمای صادراتی

مصارف خمیرخرما در دو بخش خانگی و صنعتی می باشد.

مصارف خانگی مانند:

  • مکمل غذایی
  • ساخت شیرینی خانگی

و مصارف صنعتی عبارتند از:

  • شیرینی سازی
  • مغز بسکویت، کلوچه و نان خرمایی
  • صنایع لبنی
  • صنایع بستنی سازی
  • انواع حلوا
  • تولید لواشک
  • پخت شکلات

صادرات خمیر خرما به نقاط مختلف جهان

khamir khorma - صادرات خمیر خرما       خمیر خرمای ایران و محصولات دیگر تولید شده از خرما مثل چیپس خرما، به ۷۲ کشور جهان صادر میشود و بسیار پر طرفدار است.

 

خمیر خرما و محصولات متنوع دیگر خرما را به صورت غیر حضوری و با امکان ارسال به تمام مناطق ایران را میتوانیدازسایت لاماسوشاپ خریداری کنید.

 

نوع صادراتی این محصول در بسته بندی های مختلف و همچنین به صورت فله انجام میشود.

شاید جالب باشد که بدانید با این که در گذشته عراق نیز یکی از تولید کنندگان مطرح خرما بوده است امروزه خرما و محصولات خرمایی ایران به بازار آن ورود پیدا کرده و بیشترین سهم آن را به خود اختصاص داده است و این به عنوان یک فتح بزرگ می باشد.

 

ایران به عنوان دومین کشور تولید کننده خرما و محصولات تولیدی از آن، بعد از کشور مصر شناخته میشود.

قیمت فروش خمیر خرما با توجه به نوع خرمای به کار رفته و نوع برند آن می تواند مختلف باشد.

 

این تفاوت قیمت به خصوص در فروش محصولات خمیر خرمای فله زیادتر می باشد. جا دارد که ذکر شود میتوانید از طریق سایت لاماسوشاپ و حذف واسطه ها و خرید ارزانتر و مستقیم از شرکت تولیدی خرمای لاماسو این محصول را تهیه کنید.

 

انواع خرماهایی که در تولید خمیر خرما استفاده میشود عبارتند از:

  • خرمای مضافتی
  • خرمای ربی
  • خرمای زاهدی
  • خرمای پیارم
  • خرمای کبکاب
  • خرمای لولو
آیا خمیر خرما را افراد دیابتی می توانند استفاده کنند؟
شاید سوال بزرگی که در ذهن بخصوص افراد نگران به ابتلا به دیابت و یا افرادی که به این بیماری مبتلا هستند شکل گرفته باشد این است که آیا خمیر خرما را می توانند استفاده کنند یا خیر؟
این طبیعی است که بسیاری از افراد به میزان قند بالای موجود در خرما و خمیر خرما ابراز نگرانی کنند اما تحقیقات زیادی که انجام شده نشان می دهد که خمیر خرما و یا بصورت کلی خرما گلیسمی کمی دارد. در طی این تحقیقات که بر روی افراد سالم و افراد دیابتی زیادی انجام شد و آزمایشاتی که روی آنها انجام شد مشخص شد که نشانه هایی از افزایش گلوکز خون در این افراد دیده نمی شود .
به همین دلیل مصرف خرما و یا مصرف خمیر خرما می تواند به عنوان بخشی از رژیم غذایی افراد دیابتی نیز دیده شود. هر چند با این وجود باید قبل از مصرف بخصوص اگر قصد مصرف زیاد دارید با پزشک خود مشورت کنید.
                               

– خمیر خرما در کاهش کلسترول منفی خون شما تاثیر زیادی دارد:
خمیر خرما فیبر محلول خرما را به مقدار زیادی در دل خود دارد. این فیبر باعث می شود تا کلسترول مثبت خون افزایش یابد و در کنار آن باعث کاهش و کنترل کلسترول منفی خون می شود.

– خمیر خرما باعث استحکام استخوان ها می شود:
خمیر خرما از مقدار زیادی از خرما تهیه شده است و همانگونه که احتمالا می دانید خرما مقدار زیادی مواد معدنی مانند سلنیوم، منیزیم، منگنز ، مس و کلسیم دارد. تمامی این مواد معدنی برای سالم نگه داشتن استخوان ها و جلوگیری از پوکی استخوان از اهمیت زیادی برای بدن برخوردار هستند.

– بهبود مشکلات گوارشی با مصرف خمیر خرما:
وقتی خمیر خرما را به عنوان شیرین کننده طبیعی استفاده کنید نه تنها از شر مواد مضر شکر و سایر شیرین کننده های مصنوعی راحت می شوید بلکه فیبر محلول مورد نیاز بدن را نیزز دریافت می کند.
فیبری که همراه با منیزیم موجود در این خمیر خرما باعث تسریع در عملیات سوخت و ساز و تخلیه روده ها شده و مشکل یبوست را از بین می برد. ضمن اینکه خمیر خرما ترشح اسید معده و ترش کردن را نیز در صورت نداشتن حساسیت به خرما از بین می برد.

– کمک به از بین بردن کم خونی:
خمیر خرما منبع گیاهی از آهن است که می تواند باعث جلوگیری از کم خونی و فقر آهن بدن شود. توصیه می شود خانم ها در دوران بارداری حتماً روزی دو تا سه قاشق خمیر خرما مصرف کنند. میزان زیاد آهن موجود در خرما به همراه ویتامین های C و D نه تنها باعث خون سازی و تقویت بنیه و ایمنی بدن می شود بلکه به سلامت پوست با ایجاد ساختار ارتجاعی در پوست کمک می کند.

– خمیر خرما برای بهبود ایمنی و سلامت بدن:
مصرف خمیر خرما نه تنها جلوی بسیاری از بیماری ها را به دلیل میزان زیادی از انواع آنتی اکسیدان داخلش می گیرد، بلکه برای قلب و عورق ، اعصاب، مجاری تنفسی و درد سینه و گلو، برای بهبود سرما خوردگی و انواع بیماری های عفونی، برای درمان خستگی و بی حالی، برای بهبود وزن ویا کاهش وزن و بسیاری دیگر از فواید و خواص دیگر.