خرمای پیارم

خرمای پیارم (Piarom or Pyarom) نام یکی از انواع خرماهایی است که در شهرستان حاجی آباد استان هرمزگان کشت می‌شود.رقم خرمای پیارم از نوع تجاری و درجه یک بوده که به دلیل کیفیت مناسب و بازارپسندی یک رقم خاص صادراتی محسوب می‌شود. این محصول تاکنون به خوبی توانسته توجه بازارهای جهانی را به خود جلب نماید.

شکل

کشیده و بیضی

طعم

شیرین

رنگ

قهوه ای تیره

خصوصیات خرمای پیارم

پوست نازک خرمای پیـارم به رنگ قهوه‌ای تیره و با توجه به اینکه گوشت و پوست آن کاملاً به یکدیگر چسبیده‌اند، ظاهری زیبا و مطلوب دارد؛ و فرایند شستشوی آن نیز به صورت کامل صورت می‌گیرد و با توجه به اینکه عمده قند موجود در آن از نوع فروکتوز می‌باشد به راحتی و سرعت در سوخت‌وساز بدن استفاده شده و کسانی که یک بار این خرما را مصرف کرده‌اند به خاطر طعم بسیار خوب و ظاهر مطلوب و سایر خواص غذایی آن معمولاً مصرف‌کننده دائمی خرمای پیارم می‌شوند.

خواص درمانی خرمای پیارم

خرمای پیارم سرشار از مواد قندی، پروتیینی و سایر مواد معدنی بوده و از ارزش غذایی بالایی برخوردار است و به دلیل تحمل زیاد نخل آن در برابر شوری، در سطح وسیعی از باغات حاجی آباد کشت شده‌است.

مناطق کشت خرمـای پیارم

روستاهای سرچاهان ، تزرج ، معدنوئیه ، شهدادی ، برآفتاب ، دهستان پایین و بالا ، نیزار، درآگاه ، گهکم ، گنج ، دشت سيدجوذر ، جائین… در شهرستان حاجی‌آباد از نقاط عمدهٔ تولید خرمای پیارم هستند.

شما میتوانید محصولات ما را سفارش دهید

خرمای کبکاب مایکروویو

خرمای پیارم مرغوب‌ترین خرمای جهان و ایران می باشد. پوست نازک به رنگ قهوه‌ای و قهوه ای تیره می‌باشد. گوشت و پوست خرما به یکدیگر چسبیده و ظاهری زیبا و مناسب به آن داده است.

خرمای پیارم فله صادراتی

خرمای پیارم مرغوب‌ترین خرمای جهان و ایران می باشد. پوست نازک به رنگ قهوه‌ای و قهوه ای تیره می‌باشد. گوشت و پوست خرما به یکدیگر چسبیده و ظاهری زیبا و مناسب به آن داده است.

خرمای پیارم وکیوم

خرمای پیارم مرغوب‌ترین خرمای جهان و ایران می باشد. پوست نازک به رنگ قهوه‌ای و قهوه ای تیره می‌باشد. گوشت و پوست خرما به یکدیگر چسبیده و ظاهری زیبا و مناسب به آن داده است.

ارزش غذایی خرمای پیارم

  • پروتئین

    پروتئین موجود در این محصول باعث افزایش توده‌ی عضلانی و قدرت بدنی می‌گردد و باعث سلامتی استخوان‌ها و کاهش میل به غذاهای متنوع می‌گردد.

  • آهن

    آهن موجود در این محصول موجب افزایش مقاومت و رشد بدن می‌شود. همچنین این میوه رنگ موزون به پوست می‌دهد.

  • کربوهیدرات

    کربوهیدرات تنها انرژی مورد مصرف در سیستم عصبی است که در مصرف پروتئین بدن صرفه‌جویی و باعث جذب کلسیم و فسفر می‌شود.

  • کلسیم

    کلسیم عامل استحکام استخوانهاست. پیارم سرشار از کلسیم بوده و در انعقاد مراحل خون دخیل است و باعث تنظیم ضربان قلب می‌گردد.

  • کالری

    کالری موجود در خرمای پیارم باعث جلوگیری از پیری زودرس می‌شود چون با مصرف این خرما فرایند نفوذ رادیکال‌ها به داخل بافت‌ها جلوگیری می‌شود.

  • پتاسیم

    این ماده‌ی معدنی موجب افزایش شادابی و تحرک در فرد می شود، فشار خون بالا را کنترل می‌کند و خطر ابتلا به سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.

  • ویتامین ب۶

    ب۶ در فعالیت های عصبی بدن مؤثر است و خوردن خرمای پیارم باعث رها شدن قندهای ذخیره ای بدن می‌شود.

  • فیبر

    فیبر محلول، برای سلامت قلب و کنترل وزن بسیار مفید است. فیبر همچنین مدت زمان لازم برای هضم و جذب مواد مغذی را افزایش می‌دهد.

دانستنی ها و مقالات

شیره خرما
شربت خرما

شربت خرما

شربت خرما: فواید و کاربردهای آن چیست؟ آیا به دنبال یک جایگزین سالم برای شکر…
رشد خرما
دسته‌بندی نشده

مراحل رشد خرما

مراحل رشد خرما رشد خرما شامل چندین تغییر بیرونی و درونی است. این تغییرات اغلب…
مصرف خرما
زمان مصرف خرما

بهترین و بدترین موقع برای مصرف خرما

بهترین زمان برای خوردن خرما: بهترین زمان مصرف خرما خرما (خاجور) بسیار مغذی و برای…

با متخصصان ما در ارتباط باشید

برای اطلاع از قیمت عمده با ما در ارتباط باشید
ارتباط با ما