میزان تولید خرمای ایرانی

میزان تولید سالانه خرما ۱ میلیون تن تولید میباشد که بیشترین مصرف خرما مردم ایران درماه رمضان است. منطقه جنوب استان کرمان با تولید ۱۸۱ هزار و ۸۰۰ تن خرما بیشترین میزان تولید در کشور را داراست. بعد از استان کرمان استان سیستان و بلوچستان با تولید ۱۷۸ هزار و ۱۹۹ تن در رتبه دوم تولید خرما قرار گرفته است، سپس به ترتیب استان خوزستان با ۱۴۹ هزار تن، استان بوشهر با 148 هزار تن، استان فارس با ۱۳۸ هزار تن، … دررتبه های بعدی تولید خرمای کشور قرار گرفته اند که در سال های اخیر استان بوشهر رشد قابل قبولی در تولید خرما داشته است که امید است که تا چندسال دیگر به جایگاه دوم در تولید خرما کشور قرار بگیرد.

 

سرانه صادرات خرمای ایران

از خرمای تولید شده هر ساله  ایران، متاسفانه فقط ۱۰ درصد خرمای ایرانی وارد به بازار های خارج ایران می شوند، ۵۰ درصد خرماهای ایرانی تولید شده به مصرف داخلی می‌رسد ومتاسفانه ۴۰ درصد هم در مراحل مختلف برداشت محصول، ضایع‌شده و از بین می‌روند که بعلت برداشت سنتی خرمای ایرانی در نخلستان های کشور این امار بالا است .گروه پارس لاماسو بازرگان با برداشت صنعتی خرما و کمک گیری از دستگاه های پیشرفته این دور ریز و هدر رفت خرما را به حداقل رسانده و سعی در سعی در تقویت صادرات خرمای ایران را دارد.

 

 

ارقام خرما در ایران

با توجه به کتب تاریخی که حدود ۲۰۰ سال قبل نوشته شده‌اند از ۲۵ رقم درخت خرما که در عراق و اطراف خرمشهر کشت می‌شده نام برده شده‌است که امروزه نیز به همان نام‌ها شناخته می‌شوند، اما آمارهای موجود نشان می‌دهند که بیشتر از ۳۰۰۰ رقم خرما در دنیا شناخته شده‌اند که  عمده آن‌ متعلق به ایران است(خرمای ایرانی)

 

مناطق کشت خرمای صادراتی ایرانی

بیشتر این ارقام خرمای ایرانی در استان بوشهر،  هرمزگان، کرمان، فارس و سیستان و بلوچستان، خوزستان پراکنده شده‌اند که اسامی برخی از گونه‌های غالب خرماهای ایرانی در زیر آمده است :

  • خرمای کبکاب
  • خرمای پیارم
  • خرمای زاهدی
  • خرمای بم
  • خرمای خاصویی
  • خرمای شاهی
  • خرمای برهی
  • خرمای ربی
  • خرمای هلیله ای

 

سرانه مصرفی خرما ایران

میزان مصرف سالانه  خرما در ایران به ازای هر نفر 4 کیلوگرم است که میانگینی ازمیزان مصرف سالانه ۲۵ کیلوگرمی استان‌های جنوبی کشور و ۱ کیلوگرمی سایر استان‌ها می‌باشد. این در حالی است که سرانه مصرف خرما در کشورعربستان ۱۳ کیلوگرم به ازای هر نفر و در مصر ۱۶ کیلوگرم است.

 

چرا خرما صادراتی لاماسو؟

شرکت پارس لاماسو  به عنوان یکی از شرکت تولید و بسته بندی خرماهای ایرانی و صادرات خرمای ایرانی بهترین و مرغوب ترین خرماها (خرمای صادراتی …) را در ایران و کشورهای همسایه عرضه می کند. خرمای کبکاب همانگونه که توضیح داده شد در بسیاری از استان های خرما خیز ایران به راحتی کشت می شود و به همین دلیل قیمت مناسبی دارد.

کیفیت خرما بسته به میزان اندازه، گوشت، محل برداشت و شرایط برداشت میوه متفاوت است و در بسته بندی ها به همین دلیل با نام درجه یک، درجه دو و یا بعضا درجه سه بسته بندی می شود که در شرکت پارس لاماسو تنها و تنها نوع درجه یک این خرما که مرغوب ترین نوع خرما  است به فروش می رسد.

با توجه به شرایط برداشت، حمل و نقل ، بسته بندی، انبارش و مشتری مداری ویژه ای که این محصولات دارند می توان به جرات گفت یکی از بهترین انتخاب ها برای خرید خرمای عمده بدون تردید شرکت پارس لاماسو می باشد که تمامی شرایط حفظ و نگهداری خرما را در بهترین شرایط و بالاترین استاندارد ها فراهم نموده است.

×

مکالمه را شروع کنید

سلام! شما میتوانید سوالات خود را از ما در واتساپ بپرسید.

× سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!