شکل
کشیده و بیضی
خرمای آلویی خرمایی با شکل خاص و شبیه آلوچه، با طعم و مزه فوق العاده خود توانسته در چند سال اخیر مشتریان خارجی و داخلی زیادی به خود جذب کند. خرمای آلویی دارای شرایط نگهداری به مراتب راحت تری نسبت به دیگر ارقام خرما میباشد.
کشیده و بیضی
شیرین
قهوه ای متمایل به قرمز
طعم و مزه خرمای آلویی تا حدود زیادی به پیارم شباهت دارد ولی از لحاظ قیمتی بسیار مناسب تر و اقتصادی تر است. خرمای آلویی به رنگ قهوه ای تیره و گرد، با گوشت میوه فراوان با هسته نسبتا ریز و از انواع مرغوب خرما میباشد.
میزان آنتی اکسیدان میوه خرما الویی بسیار بالا است و از این رو آن را دشمن سرطان می دانند . وجود انواع مواد معدنی مانند آهن، منیزیم، پتاسیم و کلسیم در این خرما باعث شده تا بسیاری از کارشناسان به عنوان میان وعده ای تمام و کمال ان را بخصوص برای کودکان معرفی نمایند.
خرمای لولو در خیلی از مناطق ایران هست. در هرمزگان، خوزستان و بوشهر بیشتر است. و از مهمترین ارقام بهبهان (خوزستان) است. خرمای لولو رقمی مرغوب است و میوه ای بسیار شیرین دارد.
پروتئین موجود در این محصول باعث افزایش تودهی عضلانی و قدرت بدنی میگردد و باعث سلامتی استخوانها و کاهش میل به غذاهای متنوع میگردد.
آهن موجود در این محصول موجب افزایش مقاومت و رشد بدن میشود. همچنین این میوه رنگ موزون به پوست میدهد.
کربوهیدرات تنها انرژی مورد مصرف در سیستم عصبی است که در مصرف پروتئین بدن صرفهجویی و باعث جذب کلسیم و فسفر میشود.
کلسیم عامل استحکام استخوان هاست. آلویی سرشار از کلسیم بوده و در انعقاد مراحل خون دخیل است و باعث تنظیم ضربان قلب میگردد.
کالری موجود در خرمای لولو باعث جلوگیری از پیری زودرس میشود چون با مصرف این خرما فرایند نفوذ رادیکالها به داخل بافتها جلوگیری میشود.
این مادهی معدنی موجب افزایش شادابی و تحرک در فرد می شود، فشار خون بالا را کنترل میکند و خطر ابتلا به سکتهی مغزی را کاهش میدهد.
ب۶ در فعالیت های عصبی بدن مؤثر است و خوردن خرمای لولو باعث رها شدن قندهای ذخیره ای بدن میشود.
فیبر محلول، برای سلامت قلب و کنترل وزن بسیار مفید است. فیبر همچنین مدت زمان لازم برای هضم و جذب مواد مغذی را افزایش میدهد.
سلام! شما میتوانید سوالات خود را از ما در واتساپ بپرسید.