شرکت پارس لاماسو بازرگان

خرمای مجول

خرمای مجول در میان واریته های خرما، یکی ازارقام خرماهای شیرین است که از لحاظ کیفیت در زمره مرغوب ترین و باکیفیت ترین نوع خرما محسوب میشود. به همین جهت به پادشاه خرماها شهرت یافته است.

شکل

کشیده و بیضی

طعم

شیرین

رنگ

قهوه ای تیره

خصوصیات خرمای مجول

درخت نخل بومی خرمای مجول متعلق به کشور مراکش می باشد. این محصول علاوه بر طعم شیرین و لذیذش، به جهت دارابودن ظاهر بزرگتر (۷سانتی متری) نسبت به مابقی خرماها خود را متمایز کرده است. این نوع خرما را در رسته خرماهای نرم به حساب می آورند؛ باتفاوت اینکه خرمای مجول سخت تر و ارتجاعی تر از انواع خرماهای نرم می باشد.این ویژگی متمایز خرمای مجول باعث گردیده تا از لحاظ تجاری به عنوان برترین نوع خرما شناخته گردد.

خرمای مجول از لحاظ سازگاری و مقاومت بسیار قابل توجه است؛ همانطور که نسبت به خشکی و شوری فراوان بسیار مقاوم است، همانگونه نیز پس از استحکام و رشد کافی ریشه ها ، قادر به ماندن در زمین کم آب یا بی آب برای مدت طولانی می باشد.از جمله موارد سازگاری این گیاه می توان به این نکته اشاره نمود که دربرابر افت شدید دما نیز مقاوم بوده و چندین درجه زیر صفر را متحمل می شود.

خواص درمانی خرمای مجول

مجول را از شیرین ترین نوع خرماها دانسته اند. آگاهی نسبت به برخی از ویژگی های این محصول در شرایط مناسب کاشت و برداشت این محصول ضروریست. در اسلام از نخل خرما با نهایت احترام به عنوان درخت زندگی یاد می کنند.

خرما به عنوان میوه ای باارزش غذایی بالا و مغذی و باانرژی ، بخش قابل توجهی از جیره غذایی افراد کشورهای تولیدکننده را شامل می شود.همچنین در این کشورها این خرما به صورت های تازه، خشک و اشکال متفاوت فراوری شده برداشت می گردد.

مناطق کشت خرمـای مجول

درزمان ۱۰ سال گذشته ، وزارت کشاورزی درصدد آن شد که این محصول را از آفریقا به ایران وارد کند. اکنون که استان بوشهر به عنوان یکی از قطب های خرما در کشور محسوب میگردد، بابیش از ۶ میلیون اصله نخل این محصول ، به عنوان محصول بازارپسند و باکیفیت استان بوشهر منتخب گردیده است.

شما میتوانید محصولات ما را سفارش دهید

خرمای مجول وکیوم

انواع مختلفی از خرما در سراسر جهان وجود دارد، اما خرمای مجول یکی از دو نوع تجاری ترین گونه های تولید شده در ایالات متحده است.

خرمای مجول فله صادراتی

انواع مختلفی از خرما در سراسر جهان وجود دارد، اما خرمای مجول یکی از دو نوع تجاری ترین گونه های تولید شده در ایالات متحده است.

خرمای مجول مایکروویو

انواع مختلفی از خرما در سراسر جهان وجود دارد، اما خرمای مجول یکی از دو نوع تجاری ترین گونه های تولید شده در ایالات متحده است.

ارزش غذایی خرمای مجول

  • پروتئین

    0.8 گرم

  • آهن

    2 درصد نیاز روزانه بدن

  • کربوهیدرات

    35 گرم

  • قند

    32 گرم

  • کلسیم

    2 درصد نیاز روزانه بدن

  • کالری

    135 کالری

  • پتاسیم

    7 درصد نیاز روزانه بدن

  • مس

    19 درصد نیاز روزانه بدن

  • چربی

    ندارد

  • ویتامین ب۶

    7 درصد نیاز روزانه بدن

  • فیبر

    3.2 گرم

  • منیزیم

    6 درصد نیاز روزانه بدن

دانستنی ها و مقالات

شیره خرما
شربت خرما

شربت خرما

شربت خرما: فواید و کاربردهای آن چیست؟ آیا به دنبال یک جایگزین سالم برای شکر…
رشد خرما
دسته‌بندی نشده

مراحل رشد خرما

مراحل رشد خرما رشد خرما شامل چندین تغییر بیرونی و درونی است. این تغییرات اغلب…
مصرف خرما
زمان مصرف خرما

بهترین و بدترین موقع برای مصرف خرما

بهترین زمان برای خوردن خرما: بهترین زمان مصرف خرما خرما (خاجور) بسیار مغذی و برای…

با متخصصان ما در ارتباط باشید

برای اطلاع از قیمت عمده با ما در ارتباط باشید
ارتباط با ما