شرکت پارس لاماسو بازرگان

خرمای کبکاب

خرمای کبکاب از ارقام تر یا نیمه خشک خرما می باشد که در مناطق جنوبی ایران نظیر دشتستان ، خشت و بهبهان بعمل می آید. خرمای کبکاب به عنوان یکی از مغذی ترین محصولات کشاورزی شناخته میشود

شکل

کشیده و بیضی

طعم

شیرین

رنگ

قهوه ای تیره

خصوصیات خرمای کبکاب

علی رغم مزایای فراوانی که دارد و بدلیل سطح زیر کشت وسیع و به طبع آن تولید بسیار زیاد این محصول ، از قیمتی به مراتب ارزانتر از سایر ارقام خرما برخوردار است. رنگ این خرما قهوه ای تیره می باشد و شکلی کشیده و بيضي شکل دارد که طول تقریبی آن ۳ تا ۵ سانتی متر است . ميوه به وزن حدود ۱۵ گرم با بافت نيمه خشک و ضخامت پوسته در آنها ضخيم است. نسبت گوشت ميوه به هسته معادل ۹٫۲۵ است. هسته بيضي، باريک و کشيده، رنگ خاکستري، ميزان چسبندگي هسته به ميوه زياد است.

خواص درمانی خرمای کبکاب

این محصول دارای طبعی گرم و سرشار ویتامین ، کربوهیدرات از آنتی اکسیدان است و بهمین دلیل خاصیت ضد سرطانی دارد . کسانی که مشکلات دیابتی دارند میتوانند از این محصول به عنوان جایگزینی برای قند و شکر استفاده کنند.

مناطق کشت خرمـای کبکاب

استان های بوشهر،اهواز بیشترین سهم در تولید خرمای کبکاب و صادرات خرما را دارند. آب و هوای گرم و خشک این مناطق شرایط بسیار مناسبی را برای رشد بهترین نمونه خرمای کبکاب در این مناطق فراهم نموده است.

شما میتوانید محصولات ما را سفارش دهید

خرمای کبکاب وکیوم

خرمای کبکاب از ارقام تر یا نیمه خشک خرما می باشد که در مناطق جنوبی ایران نظیر شهرستان دشتستان، خشت و کازرون استان فارس و بهبهان استان خوزستان بعمل می آید.

خرمای کبکاب فله صادراتی

خرمای کبکاب از ارقام تر یا نیمه خشک خرما می باشد که در مناطق جنوبی ایران نظیر شهرستان دشتستان، خشت و کازرون استان فارس و بهبهان استان خوزستان بعمل می آید.

خرمای کبکاب کارتنی

خرمای کبکاب از ارقام تر یا نیمه خشک خرما می باشد که در مناطق جنوبی ایران نظیر شهرستان دشتستان، خشت و کازرون استان فارس و بهبهان استان خوزستان بعمل می آید.

خرمای کبکاب مایکروویو

خرمای کبکاب از ارقام تر یا نیمه خشک خرما می باشد که در مناطق جنوبی ایران نظیر شهرستان دشتستان، خشت و کازرون استان فارس و بهبهان استان خوزستان بعمل می آید.

ارزش غذایی خرمای کبکاب استان بوشهر

  • پروتئین

    پروتئین موجود در این محصول باعث افزایش توده‌ی عضلانی و قدرت بدنی می‌گردد و باعث سلامتی استخوان‌ها و کاهش میل به غذاهای متنوع می‌گردد.

  • آهن

    آهن موجود در این محصول موجب افزایش مقاومت و رشد بدن می‌شود. همچنین این میوه رنگ موزون به پوست می‌دهد.

  • کربوهیدرات

    کربوهیدرات تنها انرژی مورد مصرف در سیستم عصبی است که در مصرف پروتئین بدن صرفه‌جویی و باعث جذب کلسیم و فسفر می‌شود.

  • کلسیم

    کلسیم عامل استحکام استخوانهاست. کبکاب سرشار از کلسیم بوده و در انعقاد مراحل خون دخیل است و باعث تنظیم ضربان قلب می‌گردد.

  • کالری

    کالری موجود در خرمای کبکاب باعث جلوگیری از پیری زودرس می‌شود چون با مصرف این خرما فرایند نفوذ رادیکال‌ها به داخل بافت‌ها جلوگیری می‌شود.

  • پتاسیم

    این ماده‌ی معدنی موجب افزایش شادابی و تحرک در فرد می شود، فشار خون بالا را کنترل می‌کند و خطر ابتلا به سکته‌ی مغزی را کاهش می‌دهد.

  • ویتامین ب۶

    ب۶ در فعالیت های عصبی بدن مؤثر است و خوردن خرمای کباب باعث رها شدن قندهای ذخیره ای بدن می‌شود.

  • فیبر

    فیبر محلول، برای سلامت قلب و کنترل وزن بسیار مفید است. فیبر همچنین مدت زمان لازم برای هضم و جذب مواد مغذی را افزایش می‌دهد.

دانستنی ها و مقالات

شیره خرما
شربت خرما

شربت خرما

شربت خرما: فواید و کاربردهای آن چیست؟ آیا به دنبال یک جایگزین سالم برای شکر…
رشد خرما
دسته‌بندی نشده

مراحل رشد خرما

مراحل رشد خرما رشد خرما شامل چندین تغییر بیرونی و درونی است. این تغییرات اغلب…
مصرف خرما
زمان مصرف خرما

بهترین و بدترین موقع برای مصرف خرما

بهترین زمان برای خوردن خرما: بهترین زمان مصرف خرما خرما (خاجور) بسیار مغذی و برای…

با متخصصان ما در ارتباط باشید

برای اطلاع از قیمت عمده با ما در ارتباط باشید
ارتباط با ما