کود بیوبن سو

افزایش جمعیت جهانی و محدودیت منابع آب و خاک مناسب موجب گردیده است تا تلاش در زمینه افزایش مواد غذایی نیز شتاب بیشتری به خود گیرد. دو راهبرد عمده در این رابطه، افزایش بر سطح زیر کشت و به بیشینه رساندن عملکرد در واحد سطح میباشد.
از طرفی کاهش کیفیت فرآورده های کشاورزی ، ورود آلاینده ها از منابع مختلف شهری، صنعتی و… به عرصه های کشاورزی و تجمع مواد شیمیایی خطرناک در بافت های گیاهی و به دنبال آن بروز مشکلات تغذیه ای برای مصرف کنندگان، عدم مدیریت صحیح در استفاده از نهاده های کود و سم، تغییر کاربری اراضی مستعد کشاورزی ، عدم توجه به استانداردهای مختلف و بومی نمودن آنها، بی توجهی به امر پژوهش، ترویج و عدم اطلاع سانی و فرهنگ سازی کافی سبب شده است تا عرصه کشاورزی جایگاه مناسبی برای تولید محصول سالم و تأمین انتظارات نباشد.
افزایش تولید در واحد سطح و تمرکز بر روی نهاده های ارگانیک گوناگون تولید، همگام با ارتقاء دانش و آگاهی کشاورزان، میتواند تا اندازه زیادی از گسترش زمین های کشاورزی و تخریب منابع طبیعی بکاهد و ارزش غذایی محصولات را بالا ببرد.

با در نظر گرفتن این شرایط، فراهم کردن زمینه مناسب تر برای تولید ضروری است به همین دلیل گروه تحقیقاتی صنعتی بیوبن فعالیت خود را در سال 84 بر روی مواد غذایی گیاهان مختلف با هدف دسترسی به بهبود کشاورزی ، ایجاد فضای سبز شهری و مراتع مناسب، بیابان زدایی و حفظ فضای سبز سالم و پایدار زیر نظرتعداد زیادی از کارشناسان خبره و آزمایشات میدانی وسیع در کشور آغاز نمود و با جدیت و پشتکار شبانه روزی درسال 92 موفق به تولید مواد غذایی گیاهان گوناگون به طریق ارگانیک، بیولوژیک و معدنی شد.

 

 

دلایل انتخاب طرح

از آنجائیکه تکنولوژی این شرکت مبتنی بر بازیافت و تبدیل پسماند فاضلاب هایی است که برپایه مصارف کشت گیاهی از قبیل چغندرقند، نیشکر، گندم و ….به کودهای آلی گیاهی و مالچ ارگانیک بوده و از طرفی کارخانه های تولید کننده الکل، نشاسته و….. با تولید این فاضلاب دچار مشکلات زیست محیطی و ادامه تولیدات شده اندکه با این تکنولوژی نه تنها این مشکل حل خواهد شد بلکه منابع عظیم آن کمک شایانی به اقتصاد، سالم سازی محصولات کشاورزی کشور خواهد کرد. همچنین تولیدات این صنعت نیاز بازار داخلی و خارجی را تامین خواهد کرد .

میزان مفید بودن طرح :

  1. مشکلات کسری آب در آینده نزدیک را تا حدودی رفع خواهد کرد
  2. سالم سازی خوراک و تغذیه مردم کشور
  3. بهبود وضعیت تنفسی و مبارزبا آلاینده های فضای شهری
  4. جلوگیری از محصولات خارجی و خروجی ارز از کشور
  5. رشد و ارتقاء فرهنگ بازیافت درکشور
  6. توسعه و شکوفائی فضای سبز کشور
  7. حذف کودهای شیمیایی ازچرخه مصرف
  8. اشتغال زایی

 

جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده در کود

ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد. در بخش تولید کودهای کشاورزی نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو، نوآوری و خلاقیت می تواند  -هم در زمینه مبارزه بیولوژیک با آفات و بیماری ها موثرتر در میان انواع روش های متداول در کنترل تلفیقی قرار گیرد تا بتوان جامعه سالم درگرو انسانهای سالم و محیط زیست سالم داشته باشد و هم درشرایط موجود و اقلیمی کشور با اتکا به منابع داخلی به خود کفایی کامل دست یابد.
محصولات کود بیوبن تماماً از شیره انواع گیاهان صنعتی بدون اضافه کردن مواد یا کودهای شیمیایی و کودهای حیوانی آلوده رایج تولید گردیده که تقریباً با گیاهان مختلف از جمله درختان مثمر و غیرمثمر، گیاهان آپارتمانی، گل های فصلی، سبزی، گیاهان زراعی و … هم خوانی داشته و خواص بسیار مناسبی از خود نشان داده است.
همچنین تولید این ماده با استفاده از شیوه های نوین صنعتی و کشاورزی صورت می گیرد و کاربرد آن در غلظت های بسیار پایین توصیه می گردد. لذا استفاده از این مکمل های غذایی گیاهی برای تولید محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقبال قرار گیرد و با هیچ کدام از مواد کود داخلی و خارجی موجود در بازار قابل مقایسه نیست.
×

مکالمه را شروع کنید

سلام! شما میتوانید سوالات خود را از ما در واتساپ بپرسید.

× سوالی دارید؟ با ما صحبت کنید!